Selvänäköinen energiatutkimus sisäisestä olemuksestasi ja elämäntilanteestasi. Löydä sisäinen loisteesi - jalokivi sinussa.

Missä vaiheessa olet juuri tällä hetkellä oman elämäsi polulla? Millaiset syyt ovat olleet vaikuttamassa omaan elämääsi jos et ole siihen tyytyväinen? Ihmissuhteet, työ, uusien asioiden oppiminen ja luovuus. Ikävät tapahtumat ja vanhat muistot  –  kaikki voidaan nähdä ja tunnistaa kehossa olevina energioina.  Näihin syihin voidaan vaikuttaa niin, että uudistut ja eheydyt ja henkisesti synnyt uudelleen.
Henkisenä selvänäkijänä autan sinua tiedostamaan sisäistä energiaasi sekä ohjaamaan että muuntamaan sitä luovempaan, tietoisempaan ja vapaampaan suuntaan. Selvänäköisesti
meditoin sisintäsi ja katson nykyisen energiasi ja kipupisteittesi syitä ja autan sinua vanhan energian ”siivouksessa”  kuin myös uudistavan, vapauttavan energian ymmärtämisessä, jonka saat tilalle kun et enää samaistu itseesi niin paljon kuin aikaisemmin. Kanavoin sinulle henkistä tietoa ja autan sinua ymmärtämään itseäsi syvemmin, jotta voisit oppia ohjaamaan elämääsi itsesi sisimmästä käsin. Kun asetat itsellesi kysymyksen: Kuka Minä Olen?,  alkaa kysymyksesi ohjata elämääsi itsesi sisimmästä käsin ja pääset paremmin itsesi yhteyteen.
Elämän ehkä tärkein kysymys, jonka voit aina kysyä itseltäsi: Olenko  unohtanut itseni?
 
”Vanhan itämaisen tarinan mukaan ihmiskunnalla oli aikojen alussa sama viisaus kuin Jumalilla. Kun ihmisistä alkoi tulla enemmän maallisia, päätti ylijumala lopulta piilottaa ihmisiltä viisauden paikkaan, josta vain rohkeimmat, kärsivällisemmät ja päättäväisemmät saattaisivat sen löytää. Hän päätti piilottaa  – ”viisauden jalokiven” –  ihmiseen itseensä”.
 

1 1/2 – 3 tunnin henkilökohtaisessa tapaamisessa käydään läpi niin fyysisen kuin henkisen kehon energiat. Kerron kuinka pääset itse tästä eteenpäin ja opit ohjaamaan omaa elämääsi kysymättä aina toisten neuvoja. Saat yhteyden itseesi.  Tapaaminen maksaa 50€/sopimuksen mukaan.