SHUNGIITTI TODELLINEN TERVEYSKIVI

Shungiitti on kivenä hyvin erilainen verrattuna muihin kiviin, koska se sisältää luonnon hiiltä sellaisessa muodossa, että sillä on terveyttä edistäviä ominaisuuksia,esim. veden energisoimisessa. Shungiitti suojaa tehokkaasti sähkölaitteiden elektromagneettisilta vaikutuksilta eli säteilyltä ja toimii tehokkaasti maadoittavana kivenä

Shungiitin mineraalikoostumus on: shungiittihiltä 30 %, kvartsia 40 %, kiilleliusketta 25 % ja sulfideja. Shungiitilla on biologinen aktiivisuus, joka ilmenee siinä, että laji pystyy hoitamaan iho- ja palohaavoja, nopeuttamaan kasvien ja eläinten kasvua sekä kohottaa vastustuskykyä. Uupuneet kasvit ja kukat saavat elvyttävää voimaa shungiittivedestä.

Shungiittia käytetään vedenpuhdistuksessa puhdistamaan vettä orgaanisista aineista (öljy-, kloori-, rasva-aineista, myrkyistä, fenoleista ja muista), sekä raudasta, mangaanista, fosforista. Shungiitti voi myös desinfioida veden. Shungiittipitoiset rakennusaineet suojelevat ihmisiä vaarallisilta säteilyiltä. Niitä käytetään asuin- ja julkisten rakennusten rakentamisessa sähkölinjojen, radioasemien, tutkien alueella. Shungiittisuojukset ovat ekologisesti puhtaita ja turvallisia. Niiden ominaisuutena on se, että ne suojaavat vain korkeataajuiselta säteilyltä ja ovat läpinäkyviä Maan magneettikentälle.

Shungiitti puhdistaa veden hyvin tehokkaasti orgaanisesta aineesta. Käyttämällä tätä vettä juomavetenä ja ruuanlaitossa, sairaat saivat selvästi hyötyä shungiitista. Vesi, joka on käsitelty shungiitilla, vaikuttaa elimistöä vahvistavasti ja myös nuorentavasti; kasvojen iho uudistuu, rypyt pienevät, iho muuttuu elastiseksi ja kimmoisaksi. Shungiittivesi vahvistaa hiusjuuria, vähentää hilsettä ja antaa hiuksille terveen kiillon. Nopeuttaa ja edistää kasvien kasvua, kohottaa vastustukykyä.

OMAN SHUNGIITTIVEDEN VALMISTAMINEN
Veden ominaisuuksien parantamiseksi ja itsesi hoitamiseksi laita vesiastiaan, jossa on vettä 2-3 litraa, noin 100 – 300 grammaa ensin pestyä ja huuhdeltua shungiittia ja anna kiven levätä ja vaikuttaa vedessä usean tunnin tai jopa vuorokauden ajan ennen kuin ryhdyt sitä käyttämään. Kun vesi loppuu niin täytät vain astian. Koska vedessä olevaan kivenpintaan kertyy ajan myötä limotusta tai epäpuhtauksia niin kivi olisi hyvä puhdistaa joko suolalla tai soodalla.